Witam.
Pompa wody Mondeo 600-1350 NOK-------Polska 160zł
Rozrząd Mondeo 680 nok biltema nieosiągalny, na zamówienia-----polska400zł
rozrząd Omega 16 V 2.0 polska 260zł-----Biltema 630NOK
Piasta przed prawa polska150 plzdo Omegi
Łożyska do wyboru tańsze w biltemie
klocki hamulcowe w tej samej cnie
Oczywiście nie licze norweskiej roboty bo jest wariacka cena wszystkie te rzeczy w swoich autach wymieniałem sam.
Oczywiście racje ma mój poprzednik że przy grubszej robocie lepiej jest części ściągnąc, ale......
Na lotnisku mogą cie uwaklić na rentgenie , mnie chcieli zabrać uszczelke miski olej. kierowcy autobusów nie chcą zabierać i tez kosztuja, posostaje tylko ktoś znajomy co właŚNIE JEDzie i wraca ale termin goni i błędne kółeczko.
Zakłopotanej proponuję przejżeć archiwum FO , bo coś mi się te tematy gdzieś przewijały, może kontakty jeszcze aktualne.Pozdrawiam i powodzenia.Kanakk
Pompa wody Mondeo 600-1350 NOK-------Polska 160zł
Rozrząd Mondeo 680 nok biltema nieosiągalny, na zamówienia-----polska400zł
rozrząd Omega 16 V 2.0 polska 260zł-----Biltema 630NOK
Piasta przed prawa polska150 plzdo Omegi
Łożyska do wyboru tańsze w biltemie
klocki hamulcowe w tej samej cnie
Oczywiście nie licze norweskiej roboty bo jest wariacka cena wszystkie te rzeczy w swoich autach wymieniałem sam.
Oczywiście racje ma mój poprzednik że przy grubszej robocie lepiej jest części ściągnąc, ale......
Na lotnisku mogą cie uwaklić na rentgenie , mnie chcieli zabrać uszczelke miski olej. kierowcy autobusów nie chcą zabierać i tez kosztuja, posostaje tylko ktoś znajomy co właŚNIE JEDzie i wraca ale termin goni i błędne kółeczko.
Zakłopotanej proponuję przejżeć archiwum FO , bo coś mi się te tematy gdzieś przewijały, może kontakty jeszcze aktualne.Pozdrawiam i powodzenia.Kanakk